Home » slaapkamer » Kleine slaapkamer ideeen

Kleine slaapkamer ideeen

Tuesday, September 18th 2012. | slaapkamer

kleine slaapkamer ideeen - Kleine slaapkamers vaak daag je creativiteit om de slaapkamer te versieren met een ideale vormgeving. Toch kunt u nog steeds werken met de gegeven ruimte die je hebt en maak er het beste van. Hier zijn enkele ideeën over hoe je een kleine slaapkamer te versieren.

1. Niet rommel
Dit is geen suggestie, het is een must. Stukjes papier, oude rekeningen, oude tijdschriften, kid’s speelgoed, of andere zaken die uw slaapkamer kan rommel moet worden verwijderd of in hun juiste plaatsen. Maak hier een gewoonte. Verrommeling zal alleen een beperking van de toch al beperkte ruimte.

kleine kamer inrichten tips Kleine slaapkamer ideeen

2. Kies de juiste meubels
In plaats van het gebruik van een brede en korte dressoir of kast, kiezen voor lang en slank meubilair met weinig details en een eenvoudig ontwerp. Naast het opslaan van de ruimte, slank en lang ontwerpen van meubilair geven de illusie van een ruimere kamer. Met het oog op meer ruimte, kies dan sparen voor een queen-sized bed in plaats van een kingsize een. Het is het beste als je kunt krijgen een bed dat opslag ruimte heeft onder het bed, omdat die ruimte normaal gesproken verloren gaat en alleen verzamelt stof. Weglaten nachtkastjes, en te compenseren, kunt u planken aan de muur om dingen op te slaan.

kleine slaapkamer inspiratie Kleine slaapkamer ideeen

kleineslaapkamer ideeen Kleine slaapkamer ideeen

3. Houd alles eenvoudig
Naast meubels, kunt u bereiken eenvoud op raamdecoratie, beddengoed en vloerbedekking. Vermijd zware patronen, ornamenten en materialen en in plaats daarvan kiezen lichte. Kies voor gewone lakens met enkel patroon en licht gordijnen die de muur kleur. Er is geen behoefte aan zeer gedetailleerde gordijnen. Blinds zijn een betere optie voor een kleine slaapkamer. Als ze niet nodig zijn, moeten extra accessoires niet worden geplaatst in de slaapkamer. Plaats ze in andere ruimere kamers.

kleine slaapkamer tips Kleine slaapkamer ideeen

4. Gebruik heldere kleuren verf
In plaats van het gebruik van donkere kleuren zoals paars, zwart of donker blauw, verf de muur met behulp van felle kleuren zoals zee-groen, zacht roze of baby blauw. Helderder kleuren zal de indruk van een ruime ruimte.

kleine slaapkamer inrichten Kleine slaapkamer ideeen

5. Selecteer een goede verlichting
Voor kleine slaapkamers, kunt u kiezen voor een type lamp behalve vloerlampen. Monteer de lampen aan de muur om ruimte te besparen. Installeer de lampen door het plaatsen van hen in de buurt om het bed, dat de illusie van een Huger kamer zal toevoegen. Gebruik geen felle lichten; lampen met zacht en vriendelijk licht de voorkeur.

kleine kamer Kleine slaapkamer ideeen

6. Plaats de spiegel effectief
Plaats een spiegel waar het kan natuurlijk licht dat door het raam weer te geven. De reflectie van de spiegel geeft een luchtiger gevoel aan uw slaapkamer. Wees voorzichtig dat je niet de spiegel op de verkeerde plaats te plaatsen. Als het weerspiegelt rommel, het zal alleen toe te voegen aan het gevoel van rommel en het kan een verontrustende gevoel veroorzaken.

 kleine kamer indelen Kleine slaapkamer ideeen

kleine slaapkamer inrichten tips,kleine slaapkamers inrichten,verf slaapkamer,kleine kinderkamers inrichten,gordijnen ideeën,slaapkamer verf ideeen,tiener slaapkamer inrichten,kleine kamer tips,ideeen kleine kinderkamer,klein slaapkamer ideeën,tienerkamers,slaapkamer verven voorbeelden,meubelen voor kleine ruimtes,indelen kleine slaapkamer,slaapkamer kleuren kleine,wc spiegel,voorbeelden kamer inrichten,vloerkleden studentenkamer,studentenkamer schilderen,verf voor een kleine kamer,tips slaapkamer kamerindeling,tips kleur verf slaapkamer,eenvoudige ideeën voor kleine slaapkamer,leuk,grijsblauw muurverf slaapkamer,idee kleine slaapkamers,ideeen voor kleine slaapkamers,ideeën voor kleine tuinen,kamer met steigerhout behang,kleine donkere kamer verven,kleine kinderkamers inspiratie,kleine landelijke slaapkamer verlichting,kleine slaapkamer indelingen,kleine slaapkamer tiener ideeen,kleuren kleine kamer,kleuren kleine slaapkamer,kleurgebruik in kleine ruimtes,zeer kleine slaapkamer inrichten

Cat : slaapkamer, tags: , , , , , ,

Comment For Kleine slaapkamer ideeen